Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Sådan registrerer I jeres madspild

Registreringssiden i FoodWaste er den vigtigste for jer som brugere. Det er her I registrerer jeres madspild, når I måler. Herved kan I efterfølgende se jeres madspildsmængde, og det gør jer i stand til at kunne finde løsninger, der kan mindske madspildet. FoodWaste er bygget brugervenligt op, så I ved brug af app'en, kun skal forholde jer til registreringssiden. Ønsker I at ændre i indstillingerne, søge i jeres rapport eller oprette projekter, skal I bruge browseren. 

De forskellige Områder, Produktkategorier og Produkter, der er oprettet i jeres FoodWaste er oprettet med billeder, der passer til de forskellige emner. På den måde er det let og overskueligt at trykke på de rigtige knapper, og derved få inddelt jeres madspild i de rette Områder, Produktkategorier og Produkter.  

Med hardware fra eSmiley
Hvis I har købt en vægt og tablet af eSmiley, da I købte FoodWaste, kan I registrere ved at gå igennem app'en på jeres tablet. I vil herfra komme direkte ind på registreringssiden og kan med det samme gå igang med at registrere jeres madspild. Det gør I ved at vælge Område, evt. Produktkategori og Produkt

På første billede vælges Område, herefter kommer I til billede to, hvor I vælger Produktkategori og til sidst tredje billeder, hvor I vælger Produkt.

I når nu til selve registreringen, hvor mængden af madspildet registreres. 

Registrer jeres madspild ved at komme spildet i spanden, hvorefter det vil fremgå på skærmen automatisk. Tryk derefter på Registrer. Herefter nulstilles mængdefeltet i systemet, og I vender tilbage til startsiden, hvor I igen vælger Område, Produktkategori og Produkt for næste madspild. På denne måde behøver I ikke tømme spanden, for hvert produkt I vil registrere som madspild i FoodWaste.

Uden hardware fra eSmiley
Har I ikke hardware fra eSmiley, følger I samme trin som ovenstående. I skal dog selv veje mængden af madspild og skrive det i feltet. Herefter trykker I Registrer og feltet vil nulstille sig og I vender tilbage til startsiden, hvor I igen vælger Område, Produktkategori og Produkt og I kan derefter registrere et nyt produkt.

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os